Het beheren, onderhouden en beveiligen van servers terwijl de kosten voor u beheersbaar blijven, is een vak apart, een vak dat wij uitermate goed beheersen. Met de 24/7-monitoring en de managementdiensten van Viquel Automation kunnen we uw serveromgeving optimaal automatiseren, standaardiseren en ondersteunen.
Resultaat:  maximaal rendement uit uw IT-investering. En voor een vast bedrag per maand. Zo weet u het hele jaar waar u aan toe bent! Makkelijk toch?
Wij doen dit dagelijks, met behulp van geavanceerde tools en kunnen we dit voor vele werkplekken tegelijk. Daarom kunnen we dit snel en efficiënt!
Server- en Netwerkbeheer
Neem voor meer informatie contact op
Direct bellen kan natuurlijk ook: 024 - 677 0671.
Onze diensten op een rijtje
U heeft een keuze gemaakt voor een ICT-omgeving en de implementatie is succesvol afgerond. ‘Mooi!’, zult u denken. Maar… hoe blijft uw netwerk stabiel? Hoe anticipeert u op veranderingen binnen uw bedrijf? Groei van uw organisatie vraagt om aanpassingen aan uw ICT. Een bekend cliché zegt: voorkomen is beter dan genezen. Dit is nog steeds juist! En dat is nu precies waar wij in uitblinken: het monitoren van uw ICT, anticiperen op veranderingen, proactief meedenken. En natuurlijk, waar gewenst, bijsturen.
- 24/7 monitoring
- Preventief onderhoud,  - Windows / Linux
- Patch management
- Anti-Virus en Spyware-, Malewarebeveiliging
- Backup management
- Helpdesk
- Netwerkdocumentatie
- Licentiebeheer
- Support bij noodgevallen buiten kantoortijden
- Maandelijkse rapportage
©Viquel Automation 2022 | Webdesign Viquel Automation
Oplossingen/producten

Hardware/software
Hosting
Verbindingen

Cloudcomputing

Benieuwd hoe dat voor u werkt?
ICT beheer & oplossingen