Om succesvol te kunnen zijn, moeten bedrijven in het MKB snel en soepel kunnen reageren op veranderende omstandigheden in hun zakelijke omgeving. Uw IT-infrastructuur moet aansluiten bij deze eisen. Met IT-producten, -oplossingen en -services biedt Fujitsu een breed portfolio dat aansluit op de behoeften van IT-afdelingen in het MKB.
- Centraal aanspreekpunt: hoge IT-kwaliteit en -efficiŽntie op ťťn centraal punt
- Vooraf getest: verminder de tijd en moeite die u besteedt aan integratie- en beheertaken en verkort zo de doorlooptijd van projecten, terwijl u bovendien minder risico loopt 
- Schaalbare IT: door de aanwezige uitbreidingsmogelijkheden bent u voorbereid op toekomstige groei
- EfficiŽntie: zeer solide basis voor iedere toepassing
- Integratie: de oplossingen zijn gebaseerd op technologie die gangbaar is in de sector, zodat u deze eenvoudig in uw bestaande IT-omgeving kunt integreren
Technology Solutions
ICT beheer & oplossingen
De Primergy TX120 past in uw boekenkast, maar heeft een zodanige snelheid dat hij de data van een bedrijf  met wel 50 mensen kan opslaan en verwerken.
Daarbij verbruikt hij ook nog eens minder stroom dan een pc van 4 jaar oud.
De Primergy TX300 heeft zelfs een zodanige snelheid dat hij de data van een bedrijf met wel 500 mensen op kan slaan en verwerken.
De Primergy TX300 is ook leverbaar in een rackuitvoering en is tevens de meest verkochte Fujitsu server. Je komt deze server overal tegen, bij banken, veilingen, universiteiten, hoge scholen, MKB, overal waar de beste performance, betrouwbaarheid en prijs/kwaliteitsverhouding gevraagd wordt.
Neem voor meer informatie contact op
Direct bellen kan natuurlijk ook: 024 - 677 0671.
Laptops
Desktops
Servers
Tablets
Workstations
Primergy Servers
Duitse en Japanse technologie. In AziŽ en Europa ontworpen en gebouwd. Het beste uit twee werelden komt hier samen in ťťn product.
Uw voordeel : De beste techniek van de wereld gaat samen met Duitse kwaliteit.
Thin Clients
Storage
Cloud oplossingen
Beeldschermen
©Viquel Automation 2019 | Webdesign Viquel Automation
Oplossingen/producten

Hardware/software
Hosting
Verbindingen

Cloudcomputing