©Viquel Automation 2019 | Webdesign Viquel Automation
Oplossingen/producten

Hardware/software
Hosting
Verbindingen

Cloudcomputing

Viquel Automation levert al meer dan 20 jaar betrouwbare en betaalbare ICT oplossingen aan het MKB.
Wij kunnen uw totale kantoorautomatisering optimaal voor u inrichten: veilig, betrouwbaar en betaalbaar. Dit mede door het feit dat we dit werk al vanaf 1989 doen en ervaring telt.
ICTÖ kostenpost of omzetmaker
Dat kan! Door goed na te denken over wat u nu en in de toekomst nodig heeft. En dat hoeft niet altijd veel geld te kosten. Vaak is een simpele of alternatieve oplossing al doeltreffend genoeg. Onze IT specialisten denken graag met u mee om uw automatisering zo efficiŽnt en voordelig mogelijk in te richten.
ICT is vaak onmisbaar en bedrijfskritisch. Als geen ander weten wij wat er nodig is om de bedrijfscontinuÔteit te waarborgen. Graag helpen wij u hiermee. We komen snel met innovatieve ideeŽn op maat, die we direct voor u kunnen uitvoeren.
Hoe we dat doen? We vertellen het u graag!
In de praktijk blijkt dat ICT veelal niet tot de kernactiviteiten behoort. Gevolgen: oplossingen die niet optimaal op elkaar zijn afgestemd, een lagere productiviteit van mensen, verkeerde producten, te veel tijd kwijt zijn aan beheertaken, enz.
Flink besparen automatisering?
Een betrouwbare partner
MKB oplossingen en diensten
Onze beloften
Neem direct contact op of vraag de gratis netwerkscan aan. Direct bellen kan natuurlijk ook: 024 - 677 0671.
Wij maken uw ICT omgeving overzichtelijk. Technisch, strategisch en financieel. ICT kosten zijn voor u geen verrassing meer.
Het gebruik en onderhoud van een ICT-infrastructuur wordt steeds complexer. Beheeruitbesteding aan Viquel Automation geeft u de ruimte om focus te houden op uw kernactiviteiten. Zo kunt u doen waar u goed in bent. En dat loont!
Focus op kernactiviteit
Met onze jarenlange ervaring, ruime kennis van verschillende bedrijfsprocessen en hoogwaardige kennis van de laatste technologische ontwikkelingen helpen wij het maximale uit mensen te halen.
Productiviteit verhogen
Kosten beheersing
ICT beheer & oplossingen
Kortom: u lijdt onder onnodig hoge (verborgen) kosten.
Onze ervaring is dat een stabiele ICT-omgeving onmisbaar is voor een succesvolle onderneming!
Resultaat: een eerlijk advies en een vlot werkende automatisering waar u op kunt vertrouwen.