©Viquel Automation 2016 | Webdesign Viquel Automation
Oplossingen/producten

NetserverOS
Zarafa
RetSoft
Hardware/software
Hosting
Verbindingen

Cloudcomputing

NetserverOS is een krachtig en zeer compleet MKB-serverbesturingssysteem, gebaseerd op Linux, ontworpen voor organisaties tot 150 medewerkers, betrouwbaar, kostenefficiënt en vertrouwd door 1500 organisaties met ruim 30.000 gebruikers!
Stabiel bedrijfsnetwerk
NetserverOS is de perfecte centrale server voor ieder zakelijk bedrijfsnetwerk in het MKB. NetserverOS verbindt al de computers en printers in het netwerk en maakt het delen van bestanden makkelijk en veilig. Hij regelt al het e-mail- en internet verkeer en geeft inzicht in wat er binnen een bedrijf gebeurt.
Wilt u meer weten? Download de brochure of neem direct contact op: 024 - 6770671
Efficiënt samenwerken
Netserver is volledig geïntegreerd met het Zarafa collaboration platform. Hiermee deel je mail en agenda’s eenvoudig met collega’s of start je een gratis Web Meeting.
IP Telefonie
NetserverOS is tevens als digitale telefooncentrale te gebruiken. Tegen een zeer voordelig tarief kan wereldwijd gebeld worden met een hiervoor geschikt toestel. Het telefoniepakket is uitgebreid en te personaliseren.
Eenvoudig beheer
Via een gebruiksvriendelijke webinterface kan de beheerder zowel eenvoudige beheertaken (bijv. nieuwe gebruiker aanmaken, nieuwe computer aan het domein toevoegen) alswel geavanceerde instellingen uitvoeren (bijv. Virtual Machines opzetten, internet filtering configureren).
Schaalbaar
Groeit uw organisatie? Dan groeit NetserverOS met u mee. Zo is het mogelijk om meerdere Netservers te beheren vanuit één centrale Management Console. Ook kunt u verschillende delen van het Netserver systeem, zoals e-mail of databaseapplicaties, toewijzen aan een andere Netserver.
NetserverOS - De Linux Small Business Server
ICT beheer & oplossingen