©Viquel Automation 2016 | Webdesign Viquel Automation
Oplossingen/producten

NetserverOS
Zarafa
RetSoft
Hardware/software
Hosting
Verbindingen

Cloudcomputing

OKI is een wereldwijd actief bedrijf dat zich inzet om betaalbare, professionele afdrukoplossingen voor ondernemingen te creëren. Oplossingen die er speciaal op zijn gericht de efficiëntie van de bedrijfsactiviteiten en werkstroom te verhogen.
ICT beheer & oplossingen
OKI afdrukoplossingen
Oki is zo overtuigd van de hoge kwaliteit van haar producten dat ze u gratis een verlenging van de standaard garantietermijn tot 3 jaar aanbiedt!
36 maanden garantie !!
Neem voor meer informatie contact op
Direct bellen kan natuurlijk ook: 024 - 677 0671.
Alles-in-1 in plaats van 4-door-4, bespaart u veel kantoorruimte en daarnaast investeringsruimte. Minimale investeringen door één apparaat te kopen met alle functies die u nodig heeft in plaats van vier separate apparaten. U kunt bij OKI kiezen voor 4-in-1, 3-in-1 en 2-in-1 apparaten. Want wat u toch niet gaat gebruiken heeft u ook niet nodig!
De serie kleurenprinters van OKI overtreffen uw verwachtingen. Met de snelste kleur afdruksnelheden in hun klasse, sublieme afdrukkwaliteit en gunstige kosten per pagina verhogen deze printers de productiviteit van elke onderneming en tegelijkertijd besparen ze op de kosten.
Kies een kleine, compacte persoonlijke desktopprinter die onopvallend vanaf uw bureau zorgt voor haarscherpe, professionele documenten. Voor een werkgroep of afdeling kiest u voor de supersnelle werkgroepnetwerkprinters die speciaal ontworpen zijn om te voldoen aan de eisen van drukke afdelingen.
De betrouwbare OKI technologie zorgt ervoor dat deze printers u nooit in de steek laten. Ze zijn opgewassen tegen de meest extreme omgevingscondities zoals hoge vochtigheidsgraad, kou en vuil van zware industriële werkplaatsen. Daarbij bieden OKI matrixprinters de laagste kosten per pagina van alle bestaande printertypen en beschikken over een ongekende papierverwerking.
Matrixprinters. Robuust, Betrouwbaar en Snel!
Monochroom printers,  Snel en Flexibel
Kleurenprinters. Sneller. Kleurrijker. Kosteneffectiever.
Print, scan, copy en fax functionaliteit in één geïntegreerde unit