Viquel Automation respecteert en beschermt uw privacy. Onze website is zo gestructureerd dat u in de meeste gevallen Viquel Automation kunt bezoeken op internet zonder uzelf te identificeren of persoonlijke informatie te verstrekken.
Mocht u ons toch persoonlijke informatie verstrekken (waarmee u kunt worden geÔdentificeerd), dan garanderen wij dat deze informatie alleen zal worden gebruikt voor het onderhouden van de relatie die u hebt met Viquel Automation en zullen wij u hier expliciet om vragen.

De gegevens worden in het algemeen gevraagd wanneer u wordt gevraagd om zich te registreren voordat u deelneemt aan een prijsvraag, zich abonneert op nieuwsbrieven via e-mail, zich aanmeldt bij een gereserveerde website met beperkte toegang of bij het aanschaffen en registreren van producten of demonstratieversies. Persoonlijke gegevens die zijn verzameld door Viquel Automation zijn vaak beperkt tot (e-mail) adres of locatie, maar kunnen ook andere gegevens bevatten als die nodig zijn om een bepaalde service te verlenen.

De server waarop onze website is ondergebracht, houdt logbestanden bij, zoals alle servers doen. Wij gebruiken de data uit deze logbestanden (IP-adressen, browsertypes, bezoektijden, bezochte pagina's, bestanden die gedownload zijn, enz.) voor de volgende doeleinden:
- om informatie over de frequentie van het bezoek aan onze site, de voorkeur voor informatie en de gebruikte browsertypes bij te houden;
- om analyses omtrent het gebruik van de website te maken en de website aan de hand daarvan te optimaliseren;
- om problemen met de server te diagnosticeren;
Met deze informatie proberen wij onze website zo goed mogelijk af te stemmen op de voorkeuren van onze bezoekers. Deze informatie wordt door ons niet tot individuele gebruikers herleid. Wij gebruiken deze informatie niet voor commerciŽle of andere doeleinden dan hier omschreven, noch verstrekken wij deze gegevens aan derden.
Viquel Automation geeft uw persoonlijke gegevens alleen vrij zonder toestemming als dit wettelijk noodzakelijk is of als er voldoende aanwijzingen zijn dat dit noodzakelijk is om: (a) te voldoen aan de wetten of juridische bepalingen zoals die van toepassing zijn op Viquel Automation of de site; (b) de rechten of bezittingen van Viquel Automation en haar website te beschermen en te verdedigen, en (c) in dringende gevallen de persoonlijke veiligheid van Viquel Automation-opdrachtgevers, website of het publiek te beschermen.

Wijzigingen in deze verklaring
Viquel Automation werkt deze privacyverklaring soms bij. Als dit gebeurt, wordt ook de datum waarop dit document voor het laatst is bijgewerkt, gewijzigd. Als de privacyverklaring op belangrijke punten wordt gewijzigd, meldt Viquel Automation dit op de website.

Contactgegevens
Viquel Automation stelt prijs op uw opmerkingen met betrekking tot deze privacyverklaring. Neem contact met ons op via deze site of bel met Viquel Automation.

Opgesteld, 16 december 2013,
Viquel Automation
©Viquel Automation 2019 | Webdesign Viquel Automation
Oplossingen/producten

Hardware/software
Hosting
Verbindingen

Cloudcomputing

privacy
ICT beheer & oplossingen